Trainingen

Veiligheidstrainingen: Veiligheid is een houding

Tijdens onze trainingen maken we mensen bewust van de risico’s die tijdens hun
werkzaamheden kunnen voorkomen. We leren ze om te gaan met deze risico’s.
De preventieve en praktijk gerichte trainingen, zijn gericht op het vergroten van de interne deskundigheid op het gebied van veiligheid en handelingsbekwaamheid. Hierdoor wordt de veiligheid op de werkvloer vergroot. Een veilige werkomgeving is een prettige werkomgeving.

Preventieve en praktische trainingen

Deze trainingen geven uw medewerkers handvatten, passend bij de dagelijkse werkzaamheden. Het vergroot de veiligheid op de werkvloer. Niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw bezoekers, gasten en/of klanten.
Voorkomen van overvallen, handelen bij agressie maar ook winkeldiefstalpreventie, zijn trainingen die separaat en in combinatie verzorgd kunnen worden. De preventieve trainingen hebben een hoog praktijkgehalte. Het doel is het voorkomen van criminaliteit op de werkvloer of het nu om een overval, een agressieve situatie of een ander incident gaat.

Op maat gemaakt

Al zijn onze trainingen in de basis gelijk, het zijn geen standaard trainingen.
Of het nu gaat om een 1 dagdeel, 2 dagdelen, een 2 dagen durende training of zelfs een (interactieve) voorlichting, het doel is het voorkomen van een ingrijpende gebeurtenis en hoe te handelen tijdens en hierna. Door onze persoonlijke aanpak, onze kennis en ervaringen te combineren met de ervaringen kennis en procedures van uw organisatie, wordt er een passende training opgezet.

Graag lichten wij persoonlijk onze trainingen vrijblijvend toe.
Bel gerust naar: 0347-320877 of mail naar: info@optima-int.nl