Home

Optima International

In mei 1996 zijn wij gestart met trainings- en adviesbureau Optima. Wij verzorgen met onze jarenlange ervaring en inzet van onze gedreven trainers en acteurs, preventieve, praktische en op maat gemaakte veiligheidstrainingen. Wij doen dit nog steeds met heel veel plezier en mooie resultaten. Het maken van veiligheidsbeleid en ontwikkelen van veiligheidsprocedures  alsmede het bezoeken van locaties m.b.t. veiligheid is ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Omdat een veilige omgeving ook een plezierige omgeving is, zijn we in 1998 uitgebreid met de dienst “Eerste opvang na schokkende gebeurtenissen”.

In 1999 is het recherchebureau Optima International gestart. Interne fraude heeft direct en indirect een negatieve invloed op het operationele succes. Het vertrouwen is geschaad en er is onrust op de werkvloer. Een toedrachtsonderzoek is dan verhelderend. Naast de verplichte wettelijke  vergunning van Justis zijn wij BPOB erkend.

De eerste opvang na een calamiteit blijkt belangrijk en waardevol voor onze klanten. Deze ondersteuning is van significante toegevoegde waarde en genereert een mooie win-win situatie. Blijde medewerkers op de werkvloer zorgt voor loyaliteit en minder ziekteverzuim. Vanuit de dienst “Eerste opvang na schokkende gebeurtenissen”  is voortgekomen dat wij ondersteuning bieden na een heftige, emotionele en moeilijke gebeurtenis.  Wat je als mens ook meemaakt het is altijd fijn als er iemand is die je ondersteunt in een moeilijke en lastige periode.

In 2018 is Optima International gestart met Budgetcoaching. Mensen helpen met financiële problemen zodat ze weer prettig in hun vel zitten en met plezier hun werk doen is voor een ieder van belang. Deze ondersteuning bieden wij in verschillende velden.

Optima International reikt de helpende hand! Omdat de mens centraal staat…

Bel of mail voor meer, vrijblijvende, informatie.

Wij vertellen graag hoe wij een veilige werkomgeving zien en hoe wij kunnen helpen als medewerkers niet lekker in hun vel zitten.

Carol Daniels-Burgers, Optima International

Tel 0347-320877 / info@optima-int.nl